Спорт

Хебър вече мисли за групите в Шампионската лига

Написано от ПЗИНФО

Въпреки че загуби първият гейм, българският шампион спечели следващите два срещу хърватския Младост и си гарантира участие в Шампионската лига(28:26, 20:25,17: 25). В четвъртия гейм Хебър тотално надигра съперника с 25:10 и с това записа още една победа в Европа.

Срещата се играе в Загреб.

За първи път от началото на сезона за отбора от Пазарджик игра диагоналът Симон Хирш.

Той и съотборниците му ще попаднат в Група В заедно с шампиона на Германия Берлин Рисайклинг Волейс (Германия), бронзовия медалист на Полша Алурон Варта (Заверче) и вицешампиона на Турция (Халкбанк). „Тигрите“ от Пазарджик ще стартират в групата с гостуване на Берлин РВ. Мачът е на 8 ноември (вторник) от 20,30 часа българско време.

Следват две поредни домакинства на полския тим и на Халкбанк. Датите и началните часове на срещите трябва да бъдат уточнени от Хебър, но със сигурност ще бъдат между 15-и и 17-и ноември и между 29-и ноември и 1 декември.

След това програмата на Хебър продължава с гостуване на Заверче на 14 декември (сряда) от 19,00 часа българско време. Последните два мача на българските шампиони в групата ще бъдат след Нова година. Първо пазарджаклии ще приемат Берлин РВ в седмицата между 12-и и 14-и януари, след което ще гостуват на Халкбанк на 25 януари (сряда) от 16,30 часа българско време.

Коментари