Криминално

Трима прибраха аварирало чуждо БМВ, полицията прибра тях

Пещера Трима мъже са задържани от служители на РУ-Пещера за кражба на лека кола, съобщава пресцентърът на ОД МВР – Пазарджик. Случаят е станал в края на миналата седмица в района на летовището „Свети Константин“ край родопския град.

 

В полицейското управление бил получен сигнал от 21-годишния А. С., жител на септемврийското село Ветрен дол. Той аварирал с лекия си автомобил „БМВ“ в района на летовището, като успял да го отбие извън обхвата на пътя. Предприел действия да търси свои приятели или „Пътна помощ“, за да закара колата до сервиз. В същото време обаче  „БМВ“-то било забелязано от 32-годишният А.Н. от пазарджишкото село Црънча, който решил да го прибере за свои нужди.

С помощта на Л.П.- 46г. от същото село и А.П.- 25г. от Сърница той „добросъвестно“ натоварил леката кола на камион и тя била транспортирана до селото на А. Н. В хода на разследването „по горещи следи“ криминалистите от РУ-Пещера влезли в дирите на извършителите, открили и иззели автомобила. Тримата са задържани за срок от 24 часа, а работата по случая продължава.

Коментари