Институции Общество

Отворено е гласуването за номинираните личности, допринесли с дейността си за престижа и развитието на Младежки дом – Пазарджик

Пазарджик

Гласуването ще се извърши онлайн в периода от 10.00 часа на 18 март до 10.00 часа на  28 март на сайта на Младежки дом Пазарджик www.mdompazardjik.com . Връчването на знака ще стане на церемония по време на Международния младежки театрален фестивал „Океан от любов“.

Ето и номинациите:

Даниела Якимова – доброволец на Младежки дом Пазарджик. Работи активно за подготовката и реализацията на инициативи, форуми, фестивали, конкурси и културни прояви. Сътрудник на Форти радио. Записва за радиото реклами и промоклипове. Един от създателите и реализатори на предаването „Цветно“ по Форти телевизия. Танцьор в ПТС „Чудесия“.

Михаил Тодоров – дърворезбар. Член на Задругата на майсторите. Дългогодишен ръководител на Школата по дърворезба към Младежки дом Пазарджик. Работи безвъзмездно за съхраняване традициите и развитието на дърворезбарското изкуство и интериорното обновяване на Дома в стила на Дебърската дърворезбена школа. Подготвя начинаещи дърворезбари и помага на напредналите за усъвършенстване и по-нататъшно реализация. Носител на Наградата на Община Пазарджик за ярки постижения в областта на изкуството и културата в раздел „Приложно/изобразително изкуство“.

Ина Хичева – художник. Автор на всички рекламни материали на Младежки дом Пазарджик през последните 10 години. Създател на запазените знаци на Музикална академия „Нота по нота“, Младежки театрален фестивал „Океан от любов“, Екоцентрика – форум за култура и екологично образование, ПТС „Чавдар“ и ПТА „Албена“, Форти медия, Проект SPEAKGREEN и Проект „Реката“. Автор на графичния дизайн на сайта на Младежки дом Пазарджик и сайта на Младежки информационно-консултантски център Пазарджик.

Коментари