Спорт

Крале на силата тази неделя в Карабунар

Написано от ПЗИНФО
Завръщане към истинския живот естествени игри, спорт и забавление е мотото под което стартира турнето ,,Крале на силата’’ в своето номер 100 издание за повече от 20 годишна история.

”Да се впуснеш в приятелско съревнование, да усетиш одобрението на публика и звезди от спорта и шоубизнеса, да получиш материална награда както и множество спомени в снимки, видео и медийно внимание, не предлага никой в България, а може би и в чужбина.” С усмивка заявява продуцента автора и водещия на шоуто –Кирил Вълчев- Скалата.

„Всеки ден аз благодаря за свободата си, правото ми на избор и възможността да ползвам всички дарове от Бога. Затова с пълна сила и ентусиазъм се хвърлям в това некомерсиално начинание, защото знам, че да подаряваш усмивки, вдъхновение и приятни спомени в малки и големи е добро и благородно. Когато неизменно следваш тази истина щастието, което е състояние на духа, ти дава силите да се справиш с всички предизвикателства. Затова каня деца от 4 до 84 години да участват в спортна надпревара на лежанка с гирички, щанга, набирания и кофички. Тази неделя от 15 часа в село Карабунар вземете своя подарък срещу малко усилие в тренировка. “

Музикален гост и организатор  е родената в Пазарджик – Никол Стоянова НИККА.В екипа и ще участва шампионка по фехтовка и фигурно пързаляне украинската красавица Олесия Познякова-Римоника.За правилното изпълнение на упражненията ще следи абсолютния републикански шампион по културизъм Антонио Георгиев.Технически секретар и стимул за мъжката публика ще бъде дългокраката шампионка по скокове във вода Нинка Вълчева.

В наградите за над 3000 лв. са включени : протеинови вафли Fit Spo,натурални сапуни  Funky Lab ,хранителни добавки Natur Fharma,алкална вода Kangen,книги от MG Publishing ,пуканки Pop Western ,сладолед Nestle и ваучери от Limos.bg.

Широка медийна подкрепа шоуто намира в: Sportal.bg, 2B, LF, P21, Darts news, телевизия Code Fashion, Box TV, списание Slava, вестник Марица, вестник Знаме, Pz dnes, Pz info и Plovdivski Novini.

Коментари