Спорт

Игри по дъгата с Frezco – Тротинетки отново събира децата на Пазарджик

Написано от ПЗИНФО

За четвърта поредна година парк “Острова” в Пазарджик ще се превърне в най-цветното, забавно и щуро място в България. На 17 септември (неделя) от 11:00 часа ще се проведе “Игри по дъгата с Frezco – Тротинетки”.

Събитието се организира от Община Пазарджик, Младежки спортен клуб Пазарджик спортува и с генералното спонсорство на марката Frezco – детската серия на “Лакрима”.

Участие могат да вземат желаещи от 3 до 10-годишна възраст, разполагащи със собствена тротинетка, която не е електрическа. По време на състезанието децата ще бъдат разделени на 4 възрастови групи (3/4 г.; 5/6 г.; 7/8 г.; 9/10 г.), съответно на момичета и момчета.

ЗАПИСВАНЕТО вече е активно и става с попълване на информация на този линк – https://docs.google.com/…/1FAIpQLSccadIuUgeEMl…/viewform

Записването за участие е до 14 септември (четвъртък) 23:59 часа.

След това ще бъде изготвен график, който ще бъде оповестен във Фейсбук страницата – Пазарджик 2020 Европейски град на спорта

https://www.facebook.com/pazardzhik2020 на 16 септември (събота).

Според него, в зависимост от броя на записаните деца в отделните възрасти, ще стартират състезанията. Например, в 11:00 часа стартират децата от възраст 3/4 годишни, в 11:30 часа стартират децата от възраст 5/6 годишни и т.н.

Очакваме ви…

Коментари