Любопитно Общество

БириМанджаро уикендът на Пазарджик

Написано от ПЗИНФО

Пазарджик отново е БириМанджаро. Над 4000 души дойдоха в парк Стадиона в първата фестивална вечер на форума за занаятчийска бира и храна.

Повече от 140 маси с пейки, за поне 1100 седящи места, бяха осигурили организаторите. Това е с поне 40 маси повече от миналата година, а днес броят им вероятно ще се увеличи, защото желаещите да слушат качествена музика и да опитат най-добрата бира на Италия или пък на местни производители на крафт пиво и да ядат вкусна храна, непрекъснато нараства. За това да се чувстват хората добре, да е чисто и организирато се грижат страхотните момичета и момчета от Съвета за младежка политика.

В първата вечер на сцената се качиха Deafwave, Voice and fingers, Тома, БТР. Тази вечер са на ред Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Стойност, Innerglow и New Orleans Brass Bаnd. В неделя феновете ще зарадват Конкурент и Дино рок.

Тома на БириМанджаро

Освен хубава бира, тази година на феста се предлагат и уникалните коктейли на Lotusbar.bg , включително специалният Пазарджишко муле и Лимонада БириМанджаро.

А Визионерите са изработили специални тениски за БириМанджаро.

Снимки от първият ден:

 

Коментари