Общество

Яница Йончева – Жена на годината

София-Пазарджик Яница Йончева стана Жена на годината в класацията на списание „Грация“. Бляскавата церемония се състоя снощи в София.

Списанието отличи най-добрите в 12 основни категории – Мода лица, Мода дизайн, Сцена актриси, Сцена музика, Спорт, Култура, Тв шоу, Тв публицистика, Тв актриси, Бизнес и Общество и Личен стил. Във всяка категория имаше по 5 номинирани.
Яница Йончева спечели в категория Мода Дизайн.
Списание „Грация“ представи Яница Йончева със следната визитка:
България не може да се похвали с много дизайнери, които концентрират творческите си търсения върху най-малките, затова когато през 2011 г. с помощ от приятели познатата ни от “Къщата на музиката” по БНТ Яница Йончева създаде Love Made Love – марка за стилни бебешки и детски дрехи, си отдъхнахме, че се появи някой, който да се погрижи за стила и естетическото възпитание на децата, при това с много любов, както само майките могат. За Яница дизайнът е начин на живот – съвременна форма на изкуство, която много уважава, въпреки че няма самочувствие да се нарече „дизайнер“ и предпочита да гледа на себе си като на „психолог“ (по образование) на детски дрехи.
Семейството на дизайнерката е изключително гордо с нейното постижение, коментира за ПЗИНФО свекърът на Яница инж.Емил Йончев, областен председател на Обединени Земеделци и изп.директор на „Вагоноремонтен завод-99“.

Вижте всички отличените дами в 12-те категории са:
Мода Лица – Кремена Оташлийска
Мода Дизайн – Яница Йончева
Сцена Музика – Михаела Филева
Сцена Актриси – Силвия Лулчева
Личен стил – Мария Илиева
Спорт – Отбор по волейбол
Тв Публицистика – Ани Цолова
Тв Шоу – Марта Вачкова
Тв актриси – Теодора Духовникова
Общество – Цецка Радева
Бизнес – Гергана Ташкова
Култура – Гери Турийска

Коментари

Остави коментар