Политика

Янаки Стоилов в Стрелча: Смятаме да продължим и подобрим програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите” с конкретни ангажименти към общините

Стрелча

Уверен съм, че БСП ще е първа политическа сила в Стрелча и ще покажем, че партията отново връща своите позиции. Това каза водачът на листата на Коалиция БСП Лява България – Пазарджик Янаки Стоилов пред пълна зала в града.

Според Стоилов БСП трябва да е партията, която започва да лекува недъзите на прехода и връща перспективите на хората. Тежестта на вашата дума трябва да предопределя политиката на партията и ще ни направи достатъчно силни, за да покажем на опонентите си, че имат насреща си партия, която е различна и обединява очакванията на мнозинството български граждани, посочи Янаки Стоилов. По време на срещата жителите на Стрелча изразиха удовлетворението си, че в града за една година се реализират три обекта по публичната инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите” на стойност 1 млн. 175 хил. лв. Проектите са за реконструкция на водопроводна мрежа, ремонт на минералната баня и изграждане на басейн към естествен извор „Банчето”. Смятаме да продължим и подобрим тази програма, с конкретни ангажименти към общините, като тя ще е крачка и към приемане на национална инвестиционна програма, каза водачът на червената листа. В срещата с жителите на Стрелча участваха също кандидатите за народни представите Йордан Младенов, Георги Янчев, Диана Варникова-Милчева, Георги Петров и др. По-късно в града Янаки Стоилов бе официален гост и връчи награда на Етнографски фестивал на Средногорието „Да съхраним и възродим българското”.

Коментари

Остави коментар