Политика

Янаки Стоилов в Септември:Обидно е в държавата ни да шестват сезонни политически образувания

Септември В българския парламент трябва да бъдат хора, които са последователни в отстояване на ангажиментите на тези,  които ги избират, каза на среща с жители на град Септември Янаки Стоилов.

Водачът на листата на Коалиция БСП Лява България – Пазарджик бе категоричен, че това е политиката, която хората очакват. Обидно е в държавата ни да шестват сезонни политически образувания, корпоративен и купен вот, отбеляза Стоилов. Той допълни, че изборите за мнозина са се превърнали не в съревнование на идеи, не в поемане на ангажименти, не в изразяване на интересите на различни социални групи, а в проста търговия с гласове. Днес българският народ е разединени до голяма степен разколебан и е необходимо да изведем онези национални задачи, които да ни обединяват, посочи Янаки Стоилов. Според него, за да се защити възможността наистина хората да определят до голяма степен държавните решения трябва да се укрепи държавността.

По-късно Янаки Стоилов и останалите кандидати за народни представители от Коалиция БСП Лява България поднесоха венци и цветя на паметниците на участниците в Септемврийското въстание в Септември и Пазарджик.

Коментари

Остави коментар