Политика

Янаки Стоилов: Доверието на хората стои над всяка власт

Черногорово-Бошуля

Само сплотявайки мнозинството на българския народ, можем да бъдем продължители на онези, които се бориха и изграждаха България. Това каза водачът на листата на Коалиция БСП Лява България Янаки Стоилов в с. Бошуля.

В селото, по инициатива на кмета Любен Христосков, традиционно се провежда честване със заря на годишнината от Девети септември на централния площад. Не е достатъчно да запомним страниците от нашата история и не е достатъчно да сме недоволни от настоящето на страната ни, необходимо е да мобилизираме нашите усилия за достоен живот в справедлива държава, заяви Стоилов.

Според него демокрацията днес е поставена под въпрос и за много хора се е превърнала не в свободен избор на политиката, която отстоява интереси, а в една брутална търговия с гласове. Всички ние трябва да осъзнаем, че този избор, който правим, е избор за самите нас, за децата ни, за бъдещето на България, категоричен беше Стоилов. Бъдещето на социализма е в социализма на бъдещето и това не е само игра на думи, това означава, че отново трябва да има развитие, което създава заетост и модернизация на икономиката, допълни първият в червената листа.

Днес говорим не само за миналото, ние търсим отново това бъдеще, което може да вдъхнови българския народ, защото доверието на хората стои над всяка власт, а само власт, която оправдава надеждите, които дава, заслужава уважение и подкрепа, посочи Янаки Стоилов.

IMG 9298

По-рано същия ден Стоилов получи в с. Черногорово кошница с традиционни продукти от местни селскостопански производители с пожелание да пази интереса на хората, които са ги произвели и да работи, за да се увеличава родната селскостопанска продукция.

По време на срещите бяха също кандидатите за народни представители Йордан Младенов, Диана Варникова-Милчева, Лазар Попов, д-р Георги Петров и др.

Коментари

Остави коментар