България

Важно за пътуващите по АМ „Тракия”.

Както вече бе съобщено в отсечките от 60 до 62-и километър и от 64 до 69-ти километър в платното по посока за Бургас са извършват строително-монтажни дейности.

В тази връзка със заповед на Агенция „Пътна инфраструктура” и съгласувано със сектор „Пътна полиция” е създадена временна организация на движението и за преминаване на МПС се използва съседното платно по посока за София. Очаква се дейностите да приключат в срок до 01.05.2015г. и трасето да бъде отворено за нормално движение.

Акцентираме към водачите, които движейки се по посока за Бургас в района на пътен възел „Церово” ще имат намерение да се отклонят в отбивката към Велинград, че това ще бъде невъзможно. За целта са предвидени две възможности за придвижване до курорта:

1.Пътуване до пътен възел „Калугерово”, обръщане в обратна посока по автомагистралата обратно до пътен възел „Церово” и от там отбиване за Велинград

2.Пътуване до отбивката на пътен възел „Гелеменово”, отклонение за Пазарджик, от там по главен път І-8 до отбивката през село Звъничево, Братаница, Ветрен дол, Варвара, Велинград.              

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик  

Коментари

Остави коментар