Политика

В Брацигово Янаки Стоилов призна:Никоя политика не си струва ако се загуби доверието на хората

Брацигово

Предстои ни битка за бъдещето на България и за БСП, каза по време на среща в жители на гр. Брацигово водачът на червената листа Янаки Стоилов. Ако БСП получи високо доверие, трябва да отстоява истински ролята си на мандатоносител, ако останем в опозиция – да имаме тази голяма сила да дадем перспектива на всички хора, които вярват в нас и отново да се стремим да участваме в управление, отбеляза Стоилов.

Според него в политиката все по-силно прониква търговията с интереси, но никоя политика не си струва, ако се загуби доверието на хората. Нашата партия е възникнала като партия на идеите и на каузата и хората очакват от нас да сме различни, затова подкрепата за БСП и особено в Пазарджишка област трябва да бъде един от знаците, че ние след изборите продължаваме да търсим пътищата на доверието, посочи Янаки Стоилов. Трябва да убедим хората, че представителят на лява България е БСП, категоричен бе той.

Водачът на листата и останалите кандидати от Коалиция БСП Лява България дискутираха с жителите на Брациговско перспективите пред общината, като сред тях са развитие на местната икономика чрез използване на природата и подобряване на инфраструктурата. В срещата участваха също останалите от листата Йордан Младенов, Георги Янчев, Диана Варникова-Милчева и др.

Коментари

Остави коментар