Общество

Три часов купон в центъра на Пазарджик

Пазарджик Над три часа центърът на Пазарджик беше домакин на празника, наречен Ден: да ядем повече риба с послание  – „Рибата е живот!“.

Събитието се проведе в рамките на проект: „Промоция напродукти от риболов и аквакулутри в общинаПазарджик” и се финансира от Оперативна програма за развитие на сектор„Рибарство“ и Европейския фонд за рибарство.

За хората обаче ще остане като едно интересно парти, допълнено от прекрасното ноемврийско време.

В рамките на празника бяха раздадени стотици тениски, някои от зрителите си тръгнаха с риба, други път си потърсиха късмета сред хилядите късметчета.

За най-малките аниматори се погрижиха да не скучаят, а всички жители и гости на Пазарджик се забавляваха с изпълненията на Представителен танцов състав „Чудесия“ и представителен състав за модерни танци“ Абена“ към Малдежки дом гр. Пазарджик, както и младите поп изпълнители Лиляна Пенчева и Стефан Стоилов.

Гвоздеят на програмата обаче бяха атрактивният тандем Калин Вельов и Нина Николина, както и Любо Киров,известен още като Любо от „Те” и като ментор в X Factor.

Многочасовото шоу беше умело дирижирано от водещия на популярното радио предаване „Любими песни за любими хора“ на БГ радио – Наско Стоянов, който е родом от Пазарджик.

Коментари

Остави коментар