България

Тодор Попов: Имам уверение, че разследването на смъртта на Татяна Стоянова ще бъде доведено до успешен край

Пазарджик Никога не съм си представял, че в сърцата и душите на хората може да има толкова много омраза и ненавист към някой и нещо, каза кметът Тодор Попов по повод коментарите през последната седмица след убийството на Татяна Стоянова.

Трябва да сме по-смирени, когато става въпрос за паметта на един човек, добави той. Попов сподели, че има уверенията от хора от най-висшите етажи на изпълнителната власт, че разследването на случая ще бъде доведено до успешен край.

Кметът отрече твърденията, че след убийството на Татяна Стоянова има охрана и добави, че ако някой иска да убие някого, никой няма да го спаси. Той припомни, че заради множеството си ангажименти живее на няколко места, които няма как да бъдат охранявани, но за собствено успокоение ще помисли дали да предприеме нещо в тази насока.

Междувременно задълженията на Таняна Стоянова ще бъдат разпределени между екипа, който и досега е работел с нея.

Коментари

България

Тодор Попов: Имам уверение, че разследването на смъртта на Татяна Стоянова ще бъде доведено до успешен край

Пазарджик Никога не съм си представял, че в сърцата и душите на хората може да има толкова много омраза и ненавист към някой и нещо, каза кметът Тодор Попов по повод коментарите през последната седмица след убийството на Татяна Стоянова.

(още…)

Коментари

Остави коментар