Общество

Тодор Попов: 2014-та трябва да е по-добра

Пазарджик 33-ма общински съветници дойдоха на последното заседание на Общински съвет Пазарджик.

Ден преди края на годината местните депутати гласуваха актуализация на бюджета за 2013-та. При първоначално приет бюджет от 55 919 123, в края на годината той е увеличен с близо 4 400 000 лв. или рамката е нараснала на 60 305 000.

На последното заседание на Общинския съвет кметът Тодор Попов направи кратък анализ на изминалата година и изрази надежда за бъдещата година.

Годината в национален план е напрегната, но това не е полезно за държавата. Всичко обаче е плод на решението на хората. Надявам се и нашите държавни ръководители да не забравят това, каза пред съветниците Попов.

Според него последните 4-5 години са били по-различни от предишните – за едни полезни, за други трагични.

Убеден съм, че ни чакат по-добри години! Дано обаче не се спънем два пъти в едни и същи камъни, каза още градоначалникът.

Очаквам следващите две години промени, които да превърнат местната власт в инструмент, който задоволява най-важните нужди на хората.

Смея да твърдя,че нашият Общински съвет и Община показват стил и начин на поведение, които не са често срещано явление в страната, което е комплимент  и признак за манталитет и интелигентност. По-доброто предстои, но то е свързано с повече работа, изрази увереност кметът.

Своите пожелания за по-добра нова година от трубаната изрази и Димитър Димитров от БСП.

Коментари

Остави коментар