Любопитно Общество

TEDxPazardjik: Среща с успели млади българи

Пазарджик

Ясни са поредните трима говорители, които ще участват в най-популярния международен формат TEDxPazardjik. Първото издание на TEDxPazardjik ще премине под наслов „Мисли глобално, действай локално“.

Кои са те?

Дими Деянски

Той е един от най-добрите стендъп комедианти в България и идва на сцената на TEDxPazardzhik, за да покаже колко вдъхновяващ може бъде хуморът.

Роден в София, Дими прекарва детството си в канадския град Бърлингтън, а преди 10 години се завръща в родината си. Запалил се е по комедията още в Канада, но едва когато се връща в България решава да се качи на сцена. Дими си създава слава на един от най-силните комедианти у нас, като вече си има и шоу всяка седмица в Studio 5 в София. Той вярва, че българският песимизъм и нюйоркският сарказъм се смесват много добре и обича да ги използва в стендъпа си. Въоръжен само с тих чар, идеален усет за комедиен тайминг и интелигентно чувство за хумор, Дими ще ви покаже какво е общото между тях.

 

Георги Балинов

Той е графичен дизайнер, фотограф и UX специалист в едно. Георги е родом от Пловдив и от рано го привличат изкуството и креативността. Има над 12 години опит в сферата на графичния дизайн и потребителския интерфейс, като някои от продуктите над които е работил са използвани от милиони потребители по света. Съсобственик и творчески директор е на дигиталната агенция HYPE, която помага на технологични компании да генеритат бизнес онлайн и преподава в СофтУни, където провежда едни от малкото обучения и лекции, свързани с UI и UX дизайн у нас.

Мая Костадинова

Тя ще изнесе TED talk в Пазарджик, който ще промени начина ви на мислене…и говорене! Мая е истински мастър на комуникациите. Стартира кариерата си преди близо 14 години в една от най-активните неправителствени организации в страната – Младежко сдружение за мир и развитие на Балканите. По-късно, след студентски стаж, започва работа в Атлантическия клуб в България, където в продължение на 3 години развива проекти и организира над 100 събития, като сред тях е и визитата на Бан Ки-мун. От 2014 г. насам е част от екипа на престижната комуникационна агенция All Channels Communication Group като Client Service Manager. Сред ключовите клиенти, за които работи, са Мтел, Heineken, бензиностанции ЕКО, София Тех Парк, Kaufland, Американският университет в България и много други. Повярвайте ни, когато ви казваме, че това, което ви е подготвила, не е за изпускане!

Организаторите на първото издание на TEDxPazardjik ви очакват на 28-и октомври от 10:00 ч. в ДКТ „Константин Величков”.

Коментари