Политика

Те разместиха листите

Пазарджик Кои са тримата получили достатъчно преференциални гласове, за да пренаредят листите на ГЕРБ и БСП лява България?

Най-много преференциални гласове вчера получи Десислава Костадинова Гушева – 3023. Тя е на 34 години, председател на общинската структура на ГЕРБ Пещера. Десислава Костадинова-Гушева е завършила висшето си образование в Букурещ, Румъния. Има две магистърски степени – Мениджмънт и Международен туризъм от Академия за Икономически Науки в Букурещ.

Преди това в същото висше училище завършва бакалаварска степен по специалността Международни Икономически Отношения.

В периода 2001 – 2003 следва специализация по Международна Дипломация и Световна икономика, а от 2004 до 2006-та година – специализация по Проектиране в Мениджмънта, Администриране на сделките и Финасиране на проекти . 

Десислава Костадинова-Гушева владее три чужди езика- румънски, английски и немски.

dim ge4ev

Димитър Гечев е от Велинград и е на 31 години. Към момента е общински съветник в курорта. Временно зае поста общински председател на ГЕРБ след скандална рокада в местната структура. По образование е икономист. Управител е на охранителна фирма.

dimitar dimitrov14a

Още един Димитър, но Димитров пък обърка сметките в коалицията БСП лява България. Общинският съветник от Пазарджик събра 2950 преференции и измести втория Йордан Младенов от Пещера. Димитров стартира от 12-то място в листата. Димитър Димитров е председател на общинската структура на БСП в областния град.

Коментари

Остави коментар