Общество

Social Evenings №5 среща аудиторията с адвокат

Написано от ПЗИНФО

Пазарджик

Поредицата Social Evenings продължава със своето пето издание. Този път срещата ще бъде с представител на адвокатската професия, а гостът със сигурност ще бъде от полза на всички интересуващи се от правото, обещават организаторите. Той ще разкаже историята си и интересни казуси от своята професия в нашата любима неформална атмосфера в клуб “Хевън”, на 28-и март (четвъртък) от 20:00 часа.

Янко Стоянов е родом от София, но е израстнал в Добрич, където е завършил езикова гимназия с немски език. Пътят му продължава в СУ “Климент Охридски” със специалност "Право", а през 2013 г. става член и на Софийската адвокатска колегия. Той членува също така в Арбитражната комисия към Българската федерация по баскетбол и Ротаракт клуб София Сити, където трупа опит и знания и извън сферата на правото.

Темата е едновременно интересна и полезна, а в допълнение за петото ни издание сме ви подготвили и изненада! За да присъствате трябва да попълните кратка регистрационна форма (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfaPXuYF8SxvSUj7ZpWzKK8uL4YVbxpXE4Q5QU_WKdXF1AwVQ/viewform). Очакваме ви!

Коментари