Общество

Social Evenings продължават с актьора Ивайло Захариев

Написано от Вера Велева

Пазарджик

Поредицата Social Evenings се завръща с шестото си издание и лектор Ивайло Захариев на 20-и юни (четвъртък), съобщиха организаторите. В любимата на всички ни непринудена и неформална атмосфера срещата, както и предишните, ще се проведе в клуб “Хевън”. Този път разговорът ще е с доказан професионалист в актьорската сфера. Стартът на разговора с акгьора Ивайло Захариев ще бъде в 20:00 часа, а за присъствие е необходимо единствено да попълните кратка регистрационна форма (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScpWazu3tmfhCL3OfnRenS_ulBkO-zOgLlp21AUYR7jShcbYg/viewform).

Ивайло Захариев е най-разпознаваем с главната си роля в криминалния сериал “Под прикритие” на БНТ, а във филмографията му фигурират и българските продукции „Номер 1“, „Лов на дребни хищници” и „Пистолет, куфар и три смърдящи варела“.

Сред постановките, в които участва професионално са: „Железният светилник“, „Спасителят“, „Агенти“ и различни жестомимични проекта на театър „Мим-арт“, който е съставен от глухи актьори и на който Ивайло е активен посланик на дейността и каузите.

Коментари