Общество

Robbie Williams EnterTRAIN ще вози меломаните за SPIRIT of Burgas

„БДЖ – Пътнически превози” ЕООД ще осигури допълнителни вагони към съставите на два влака за посетителите на SPIRIT of Burgas, който ще се проведе на 7-и и 8-и август в град Бургас. В дните на фестивала в редовния състав на бързия влак № 3621/3624, който пътува по линията София – Бургас – София, ще бъдат включени специално брандирани за събитието вагони.

През периода фестивала всички влакове между София и Бургас ще пътуват директно до Бургас и от Бургас, без да се налага превоз на пътниците с автобуси поради извършваните ремонтни дейности по железния път от Национална компания „Железопътна инфраструктура”.

В първия ден на SPIRIT of Burgas (7-и август) и в деня след неговото провеждане (9-и август) символично нареченият Robbie Williams EnterTRAIN ще разполага с вагон-бистро, специална озвучителна система и диджей, които ще направят пътуването на меломаните повече от забавно и приятно.

На 7-и август Robbie Williams EnterTRAIN ще замине в 07:45 ч. от Централна гара София и ще пристигне в гара Бургас в 15:00 ч. На 9-и август влакът ще тръгне от Бургас в 14:15 ч. и ще пристигне в София в 21:05 ч.

Предварителната продажба на билети за пътуване с Robbie Williams EnterTRAIN по маршрута София – Бургас – София започна от 23-и юли. Билетите за специално брандираните вагони на влака се продават срещу закупен билет за събитието на всички билетни каси в железопътните гари и бюра в страната. Закупилите двупосочен билет ще ползват 20 % намаление съгласно тарифата по релационни цени.

Цената на билета със задължителна резервация за пътуване в двете посоки (София – Бургас – София) е 31.30 лв.

За пътуване само в едната посока цената на билета е 19.40 лв. с включено запазено място.

Посетителите на SPIRIT of Burgas, които желаят да пътуват с Robbie Williams EnterTRAIN, могат да ползват и всички предлагани намаления и търговски отстъпки от редовната цена на билета (отстъпки за пътуване на учащи и групи).

Подробна информация за закупуването на билети за пътуване с Robbie Williams EnterTRAIN може да бъде получена от служителите на билетните каси в железопътните гари и бюра в страната.

БДЖ

Коментари