Политика

Разнородни проблеми на вниманието на Десислава Костадинова в Белово, Септември и Калугерово

Въпреки студеното време повече от 15 човека посетиха приемните на народния представител Десислава Костадинова в Белово, Септември и Калугерово в петък.

В Белово няколко души се оплакаха от проблем със земеделските земи. Те настояват за публичност, когато се провеждат търгове за общинските земеделски земи.

В Септември пък жители на Ветрен поискаха съдействие от Костадинова пред агенция „Пътна инфраструктура” за асфалтиране на главната улица в града. Община Септември със собствени средства е успяла до момента да подмени част от водопровода по третокласния път, тази година този процес трябва да завърши. След това трябва да се асфалтира. Въпросният участък е около 2 км.

В Калугерово Костадинова, като член на комисията по култура и медии в Народното събрание, беше запозната с проблемите на местното читалище, които всъщност са общо валидни. Като единствено място съхраняващо културата и традициите на населеното място, хората работещи в него се надяват на по-добро финансиране. До момента всяка година се налага общината да дофинансира дейностите на читалището.

Наред с гражданите, Десислава Костадинова успя да проведе и среща с председателя на Общинския съвет на Септември Лазар Влайков  и заместник-кмета на Лесичово Веселина Милкова.

Последните две приемни този месец народният представител от ГЕРБ ще проведе   в Панагюрище и Стрелча.

Коментари

Остави коментар