Институции

Прерязаха официално лентата на ремонтирания кв. „Устрем”

Пазарджик С прерязването на лентата днес за жителите на кв. „Устрем” приключи продължилото няколко месеца реновиране на квартала им.

Дейностите бяха извършени по проект „Подобряване и реновиране на градската среда на територията на община Пазарджик”. Изпълнението им се финансира със средства от Публична инвестиционна програма и възлиза на над 2.5 млн. лв. Изпълнител на строителните дейности е „СТРОЙМОНТАЖ” ЕООД, гр. Пазарджик. Жителите на „Устрем” се радват на реконструирана вътрешноквартална улична мрежа, паркинги, пешеходни алеи и тротоари, реконструирана велоалея, енергоспестяващо осветление, зони за отдих, детски площадки, зелени площи с нови дървесни видове и храсти, и др.

За това, че хората харесват крайния резултат, показателен беше фактът, че всички бяха навън и се постараха да покажат гостоприемството си при посрещането на гостите. Кметът Тодор Попов и областният управител Иван Йорданов честитиха новата квартална визия на жителите на кв. „Устрем” и им пожелаха да бъдат добри стопани.

Коментари

Остави коментар