България

Представят „Конспирацията Хазара“ в Пазарджик

Пазарджик 

КнигАрт Кафе ще представи „Конспирацията Хазара” от българският автор Димитър Герганов. На 15 април желаещите могат да научат повече, но ПЗИНФО ви предоставя информация в аванс:

Разтърсващ трилър, исторически роман, обвит в мистика пергамент – Конспирацията Хазара е всичко това и много повече! Най-зловещата конспирация от дните на Сътворението. Изчезват ли народите просто така – като ненужна кал отмита от капризите на времето? Макс Гарбин ще се изправи срещу могъщи сили в търсенето на истината! Преследван от агенти на МОСАД, окултен нацистки орден и талибаните, героят ще открие шокиращи тайни, предопределили човешката история през последните две хилядолетия. Ще срещне неочаквани съюзници и отхвърли неустоими предложения. И точно когато всичко изглежда изгубено, искрица надежда ще се противопостави на връхлитащия кошмар, и дори на… самия Дявол.


Димитър Герганов е на 43 г., живее и работи в Пловдив.. През 1998 г. завършва икономика в Благоевградския университет и 15 години работи като брокер на ценни книжа, финансов анализатор и валутен трейдър за различни авторитетни компании. През последните десет години Димитър Герганов има над 100 публикации в различни печатни и интернет медии по теми от финансов и обществен характер.

Представянето е с начален час 19 ч.

Коментари

Остави коментар