Общество

Пазарджиклия от Бостън е организаторът на протеста

Бостън – Пазарджик В четвъртък ще има протест, а сред организаторите му е „Една нация”. За шествието под надслов „Не на ислямизирането на България” научихме от Радо Андреев, който е основател на „Една нация”.

Всъщност това е група във Фейсук, а в нея основно членуват българи, които живеят в чужбина. Идеята за тази група е на Радо, който е убеден, че хората като него могат да помогнат на България с опита и наблюденията, които имат. Кой обаче е Радо Андреев? Той е роден преди 42 години в Пазарджик. Преди 10 години обаче сменя тракийския град с австралийския Сидни. От скоро обаче се радва на своето бащинство в Бостън. Въпреки разстоянието, което го дели от Родината, той смята, че има няколко действия, които биха могли да подобрят ситуацията у нас – видял е, че действат в Австралия- страната,която в момента се смята за най-добрата за живеене.

Основните неща към, които „Една нация” се стреми са задължително гласуване и глоби ако не се гласува. Премахване на депутатския имунитет. Депутатите да бъдат отзовавани. Почасово заплащане, с минимална ставка и задължително 8 часов работен ден. Санкции за работодателите за забавени заплати…

Идеите и предложенията са много и всеки може да ги види във Фейсбук, където е родена и събира привърженици „Една нация”.

Коментари

Остави коментар