Институции

Отново млад човек се нуждае от нашата помощ

„Здравейте! Тъй като това е една от най-посещаваните от Пазарджиклии страница реших да се обърна към Вас. Бих Ви помолила просто да споделите едно трагично видео,за да можем да го разпространим по-бързо,защото това младо момиче,наистина има нужда от помощта на хората в този момент!” Това ни е написала нашата читателка Борислава Костова.

Ние, работещите в ПЗИНФО винаги сме се старали да помагаме на хората в нужда. Това правим най-добре като разгласяваме кампаниите в помощ на нуждаещите се.

За това се присъединяваме към кампанията на колегите от Телекабел ТВ. Надяваме се, че няма да се разсърдят за това, че копираме техния материал, с който да ви запознаем със случая на  Диана Поибренска. Тя е на 19 години. Завършила е СОУ „Д-р Петър Берон”.

Преди 3 години животът й се преобръща, когато тя се сблъсква със сериозно заболяване – злокачествен меланом в областта на главата. Последвали са посещения при лекари в различни болници в Пловдив и София, но никъде тя не получава необходимото внимание. Най-накрая Диана попада в болница, където се заемат да я лекуват.

Последвала е една операция, а след нея и втора. Болестта се разпространява из тялото на Диана. В момента засегнати са едното ухо, областта на шията и белите дробове на момичето. Затова тя е потърсила помощ в чужбина. Така открива клиника в Турция, където се е подложила на химиотерапия в борбата с туморните образувания. На 13 октомври й предстои отново да замине, за да й бъде направен скенер и да бъде продължено лечението й. Семейство на Диана няма средствата да продължи лечението й само.

Тя се нуждае от помощта на всички добри хора, които биха направили дарение, за да й дадат шанс да се бори със заболяването и да сбъдне мечтите си.

Можете да направите дарение на сметка с номер: BG34RZBB91551004908111
Титуляр на сметката: Диана Стефанова Поибренска

Коментари

Остави коментар