Вашите сигнали

От пощата: Преди Коледа – Да бъдем хора

Пазарджик

Кампанията „Да бъдем хора” на Командерия „Св.Св. Константин и Елена” се провежда за втора поредна година в Пазарджик. Тя бе стартирана на 1 ноември – Денят на народните будители и ще продължи до момента, в който бъдат събрани необходимите вещи, учебници и хранителни продукти за хора в неравностойно социално положение.

Наближава най- хубавият и светъл християнски празник – Коледа, нека заедно да дарим искрица надежда, радост и усмивки на хората, които също като нас имат нужда от любов и подкрепа, за живеят в трудните ни времена.

За да стигнат събраните дарения до точния адресат, потърсихме съдействието на Движението на българските майки, както и БЧК, които ще ни осигурят имената на хората, които ще получат даренията. Даваме си ясна сметка, че има и много хора, които живеят в тежки условия, но заради собственото си достойнство не са регистрирани като социално слаби. За тях е предназначен телефон: 0897 92 22 32, на който могат да ни потърсят, а ние ще гарантираме тяхната анонимност.

Призивът ни е отправен към всички хора от Пазарджик и областта, да донесат своята лепта – пакетирани храни, дрехи, завивки, обувки, учебници и книги и всичко, което е годно за повторна употреба на следните адреси в областния град:

Ул. „Цар Шишман”26 /офис на ДЗИ/

Бул. „България”19, галерия „Арт форум”

Ул. „К.Величков” 33 А, фитнес НОА

Ако нямате възможност да донесете приготвените от вас храни или вещи на някой от посочените адреси, то се обадете на тел. 0897 92 22 32, ние ще дойдем, за да вземем вашето дарение.

Изказваме благодарност на всички, които се включиха в миналогодишната ни кампания и с тяхна помощ бяха събрани над 600 книги и учебници, които дарихме на читалището в Калугерово. Събрани бяха и над 600 кг. дрехи, които са раздадени на социално слаби семейства в същото село. Кампанията ни там протече под егидата на кмета Сергей Вачев.

Коментари

Остави коментар