Вашите сигнали Общество

От пощата на ПЗИНФО – На 12 всички под цветовете на трибагреника

ОТВОРЕНО ПИСМО

Уважаеми пазарджиклии, родолюбци,

ние, от Инициативен Комитет „Един народ в 21 век“ Ви каним да се присъедините към мирното шествие, което организираме на 12 декември, Приятели, българският народ е изправен пред поредното предизвекателство.

Докато всички носим тежкият хомот на немотията, делим се на сини и червени, много бедни и не чак до там, на села и градове дори,определени сили се стремят да унищожат единството на нацията ни. В поредни жертви на планираното обезбългаряване са превърнати сънародниците ни от Родопите. На българите-мюсюлмани ударно се измисля нова, „помашка“ самоличност, създава се измислена история, насажда се страх от християните, населението се радикализира от крайни ислямистки секти, отдавна превърнали се в заплаха за цивилизования свят!

Ни повече,ни по- малко се цели магичната Родопа планина, земята на Орфей и люлка на хайдути, да бъде отделена от снагата на Отечеството! Братя и сестри, Нека се съберем на 12-ти декември и извървим пътя на едно мирно шествие, обединени от цветовете на трибагреника и родолюбието, за да покажем, че каквито и разногласия да има между нас, както и да се опитват да ни делят и противопоставят, има неща които ни свързват: общата кръв, магичния фолклор и мирното съвместно съществуване!

Нека помним,че любовта към Родината все още е жива сред родопчани и независимо кой от коя вяра е, проблемите са ни общи, така както би трябвало да бъдат общи и радостите ни! Шествието ще започне в девет часа сутринта от сградата на Община Пазарджик, а крайната му точка ще е градинката пред сградата на Съдебната палата.

Елате,да извървим този път заедно, да се насладим на красивия родопски фолклор!

Очакваме ви!

Коментари

Остави коментар