Общество

От мрежата – пожар в Пазарджик,спасена е възрастна жена

Пазарджик Пожар в апартамент е имало тази нощ в Пазарджик, съобщава Михаил Василев, чрез социалните мрежи.

Вижте какво е написал мъжът, а по-късно ние ще предоставим на вниманието ви официалната информация по случая:

Където има пушек има и огън!Страшна трагедия се разигра около 2 часа тази нощ.На улица „Гео Милев”1, етаж 3. беше обвит в непрогледен пушек.Появи се огън, 3 линейки и 3 пожарни за броени минути пристигнаха придружавани от около 5 автомобила на полицията.

Хора в истерия на терасата викащи отчаяно за помощ хора наблюдаващи отдоло кръстейки се молеха.Възрастната жена се обви в пламъци поради бързата намеса на героите пожарникари е само с повърхностни наранявания.Пожарът беше овладян за около 10-15 минути.Не пожелавам на никои такова нещо.Това са все пак моите наблюдение и информацията ми не е потвърдена повече се надявам да научим от медиите.

ПОКЛОН пред всички, които участваха в спасителната операция както на медицинските екипи и огнеборците така и на пазителите на реда.Нека да има повече хора като тях, за да може сънят ни да е спокоен.Браво герои!!!!

Пожелавам на пострадалото възрастно семейство да се оправят по бързо от раните то е ясно,че травмата не ще премине но нека да бъдат живи и здрави и Господ да ги пази от такива беди.Искрено ви съчувствам видях какво преживяхте.

 

Коментари

Остави коментар