Политика

Новата община вече е факт, депутат от ГЕРБ поздрави кмета на Сърница

Сърница

Новата година в пазарджишка област дойде и с появата на нова община. От първи януари административните единици в региона вече са 12, тъй като Сърница, Медени поляни и Побит камък се отделиха от община Велинград в нова община. В тази връзка народният представител от ГЕРБ Десислава Костадинова отправи специален поздрав към служебно назначеният кмет на Сърница Мустафа Аликанов.

В него се казва:”Вие вече сте изправени пред нови предизвикателства, но и пред нови хоризонти. Като временен кмет на Вас се пада отговорността да организирате началото на новата община Сърница и да подготвите добра основа, върху която да стъпи първият избран чрез гласуване кмет на общината.

Като народен представител, избран от 13 избирателен район – Пазарджик, за мен е изключително важно всяка една община от областта да се развива и отговаря на всички провокации на нашето време. В мое лице вие ще имате институционалната подкрепа, която моята позиция позволява.”

Припомняме, че през месец юли решението за община Сърница беше узаконено с указ на президента Росен Плевнелиев. В началото на този месец пък областният управител Трендафил Величков назначи Мустафа Аликанов за кмет на Сърница до провеждането на избори за градоначалник и общински съвет.

Коментари

Остави коментар