Общество

Невероятен празник в центъра на Пазарджик

Пазарджик Ако с такава заря грейна елхата на Пазарджик, с каква ли градът ще посрещне 2014-та? Освен фантастично шоу в небето, такова, под името „Светлините на града”, имаше и на сцената пред ДКТ „К. Величков”.

За пръв път толкова много пазарджиклии се събраха за събитието, което ни кара да броим дните до настъпването на Новата година и най-силно създава усещането за празник.

Деца и родители, баби и дядовци, тийнейджъри – спектакълът, предложи за всеки по нещо. Той започна в 18 часа под вещото ръководство на Наско Стоянов от БГ радио. Най-малките, покачени на татковите рамене, с нетърпение очакваха пристигането на Дядо Коледа. И тази година неговата обиколка започна от Пазарджик. Скоро след това тържествено засия и елхата – по-красива от всякога.

А илюминациите надминаха всички очаквания. Много от хората в движение започнаха да планират новогодишното си тържество на центъра. За шоуто, което продължава, се погрижиха коледарите на Ансамбъл Пазарджик, танцьорите на „Албена”, Чудесия” и „Чавдар” от Младежки дом, и ДЮФА „Елица”, както и специалните гости Рафи, Криско и Играта. 

Снимки: Георги Стефанов

Коментари

Остави коментар