Вашите сигнали

Над 700 подкрепиха подписката в подкрепа на Петьо в обществения транспорт на Пазарджик

Пазарджик

717 жители и гости на Пазарджик сложиха подписите си под петицията с искането за справедливо наказание за 44-годишния Цветан Пъков, който прегази 6-годишния Петьо от Панагюрище.

Припомняме, че миналата седмица подписката беше разпространена в автобусите и тролейбусите осъществяващи обществения превоз в Пазарджик, както и на Автогарата. Хора от Пазарджик, Пещера, Велинград, София, Пловдив, Стрелча, Казанлък, Хасково, Кърджали, Ивайло, Мокрище, Виноградец, Капитан Димитриево и още населени места от общината, областта и цялата страна сложиха подписите си, за да подкрепят близките на загиналото дете в битката им за справедливост и за да кажат „НЕ на убийствата на пътя!”. Подписката в подкрепа на почерненото семейство ще бъде предоставена на близките на Петьо, които настояват за поне 10 години затвор и доживотно отнемане на шофьорската книжка на 44-годишния Пъков.

Припомняме, че инцидентът стана на 14-ти април, а при последваща проверка от масивите на КАТ „изплуваха” множество стари нарушения на панагюреца. От 2003 г. до днес бизнесменът има 12 съставени акта и осем фиша, четири от които са за превишена скорост.

„Тролейбусен транспорт – Пазарджик“ АД

Коментари

Остави коментар