Общество

Над 22 000 зрители посрещна Младежкият дом

Пазарджик На 31 октомври в навечерието на един от най-светлите дни в историята ни – Деня на народните будители, във фоайето на Голямата зала на Дома се откри изложба на двата клуба по изобразително изкуство с ръководителки Александра Кисовска и Екатерина Иванова. Събитието стана традиция през последните няколко години и младите художници се готвят за него през целия творчески сезон.

За празника Инна Церовска – директор на Дома, връчи поздравителни адреси на творческите колективи и формации за неуморния им труд да създават и даряват красота чрез творчество си.

Празникът е повод  Младежки дом Пазарджик да направи равносметка за работата на екипа и участниците в творческите форми през  изминалия  сезон. Цифрите са красноречиви: концерти и представления – 62; обучения, дискусии и акции – 42; клубни форми и състезания – 36; фестивали и конкурси – 56; изложби и конференции – 18; участници – 8 412; зрители – 22 935.

Точно преди една година за Деня на народните будители Младежки дом Пазарджик,чрез редовните си предавания по Forty radio обяви новата си   придобивка.  Започна работата си младежката инернет телевизия Forty TV.

Първият рожден ден на Forty TV ще бъде отпразнуван подобаващо на 4 ноември /понеделник/ от 17.30 пред Младежкия дом. В програмата за празника ще участват ПТС “Чудесия“, ПТА „Албена“, Клуб „Естрада“, МТ „Приятели“ и специалният гост – поп изпълнителят Стефан Стоилов. Ще бъдат представени и моменти от видео материалите, изработени от Forty TV.

Коментари

Остави коментар