Политика

Младежи от Пазарджик бяха в парламента

София

Председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ  и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, председателят на МГЕРБ и депутат Георг Георгиев и народните представители от ГЕРБ-Пазарджик Десислава Костадинова, Дончо Баксанов и Димитър Гечев разговаряха с посетителска група от МГЕРБ-Пазарджик в Народното събрание.

Младежите от ГЕРБ Пазарджик посетиха парламента по покана на председателя на МГЕРБ Георг Георгиев. На срещата присъства и народният представител от ГЕРБ и заместник-председател на младежката организация на Европейската народна партия Христо Гаджев.

Цветан Цветанов призова представителите на МГЕРБ да бъдат активни, защото ГЕРБ залага на младите хора и подчерта, че всеки от тях има шанс да бъде част от голямата политика. Според зам.-председателя на ГЕРБ е важна връзката между младежите и общинските ръководства на партията. „МГЕРБ са авангардът на партията, особено по време на избори. Именно затова качествата Ви трябва да бъдат оценени като намерите места в листите“, посочи Цветанов.

На младежката организация на Европейската народна партия Председателят на ПГ на ГЕРБ обясни на представителите на МГЕРБ в Пазарджик, че в момента текат събеседвания, след които ще бъдат подбрани 30 души, от 60 кандидати, които ще отидат в Брюксел като асистенти на българските евродепутати от ГЕРБ. „Ще се стремим между тях да има представители от всички области. През 2018 г. България ще бъде председателстваща страна-членка на Европейския съюз. Имаме идея да включим в екипа, който ще ни представлява, млади хора, които вече са били асистенти в Европейския парламент – това ще са хора с качества, запознати с европейските институции. Така, качествата, които развиват асистентите, ще осигурят добра среда за работа както на младежите, така и на България“,  категоричен беше Цветан Цветанов.

Коментари

Остави коментар