Политика

Михаил Миков: Най-важно е да сме близо до хората

Юндола

БСП ще търси доверието на хората, онова изгубено през годините доверие към всичко и към всички. Това каза председателят на БСП Михаил Миков на традиционния събор в местността Юндола.

Към хората отправяме посланието да бъдат по-солидарни, да отстояват своите интереси и да осъзнават кой ги представлява автентично, допълни Миков. Смятам, че в тази кампания ние трябва да сме близо до тях, както сме днес тук на Юндола, където се събират хиляди хора без разлика от религия и етнос, каза още председателят на БСП. Според него никоя партия не бива да злоупотребява с интересите на българските граждани.

25 години ни внушават, че няма нужда от държава и всеки да се справя сам, за съжаление, имаме и лоши поводи, които ни подсещат, че държавата е важна, държавата трябва да бъде до хората и държавата е на хората, категоричен бе Михаил Миков.

Десетилетия наред традицията на събора в Юндола се подържа и сигурен съм, че тя ще бъде продължена, но за да имаме хубави празници,  трябва да имаме и добри делници и хората не могат да допуснат да им се дерат кожите от чужди и от свои, а ние сме тук, защото сме на ваша страна. С тези думи към събралите се над 10 хиляди души се обърна и водачът на листата на Коалиция БСП Лява България в Пазарджишка област Янаки Стоилов. Общият ни стремеж е да има поминък за хората, да има разбирателство между тях, за да може да направят България това място, в което искат да живеят, да се трудят и да получават заслуженото за своя труд –  надявам се да го постигнем, допълни Стоилов.

Съборът в местността Юндола се провежда за 57-ти път. На събитието присъстваха още кандидати за народни представители от червената листа Йордан Младенов, Георги Янчев и др.

Коментари

Остави коментар