Институции

„Мениджър за един ден“ във Велинград

Велинград

Днес в община Велинград се проведе националната инициатива „Мениджър за един ден”. Откриването се състоя в „Туристически информационен център” гр. Велинград. В инициативата взехаучастие учениците от деветите класове.Деветокласниците – мениджъри бяха разпределени на различни места- Адвокатска кантора „Аршинков“,Община Велинград,вестник „Темпо“, Общински съвет, МБАЛ и други.

В община Велинград кметът Иван Лебанов приветства и поздрави гостите с добре дошли, като им пожела успешен работен ден, много здраве, късмет и бъдещи прфесионални реализации. Градоначалникът разказа на кратко какво представлява структурата на общината, какви са намеренията и очакванията на общинската администрация и как се справя тя с поставените задачи. Любознателните мениджъри успяха да се запознаят и с всички отдели и дирекции в общината.

Като кмет за един ден бе Станислава Бъндева – възпитаничка на СОУ „Васил Левски“ от девети клас. Връчените документи, тя подписа с голямо внимание и отговорност. В инициативата Мениджър за един ден се включиха и Ивет Табакова и Мирослава Баръмова също възпитаничка на СОУ „Васил Левски“ от девети клас. Денят протече ползотворно и успешно за всички.

„Мениджър за един ден” е сред най-популярните инициативи на организацията Джуниър Ачийвмънт България. Тя се провежда ежегодно и в над 100 държави по целия свят и чрез нея се дава възможност на учениците да участват в реален работен ден с партньори от общински и държавни институции, неправителствени организации и бизнес


Пресцентър на община Велинград

Коментари

Остави коментар