Спорт

„Локомотив” Септември вдигна шампионската купа предсрочно

Септември Два кръга преди края на първенството по футбол в „Б“ ОФГ, тимът на „Локомотив” Септември вече е новият шампион. След победа с 1:0 над гостуващия отбор на Капитан Димитриево, тимът е недостижим на върха.

След края на срещата дежурният делегат на срещата Стефан Ненчев – председател на дисциплинарната комисия на ОС БФС връчи купата на победителите и им пожела успех в по-горната група.

Срещата между отборите на „Локомотив” и Капитан Димитриево започна щастливо за домакините, които успяха още в 3-та минута, при първата си атака, да отбележат красив гол, който се оказа и единствен за срещата. Главният съдия Георги Димитров почти нямаше работа на терена. Срещата премина в спортменски дух и без грубости. В срещата не бе показан нито един жълт картон.Не липсваха единоборства и сблъсъци, но всичко в границите на феърплея. В края на срещата бяха направени и задължителните смени от двата отбора, но до промяна на резултата не се стигна.

След срещата кметът на община Септември, Петър Бошев, който е състезател в отбора и изигра мача под №9, връчи почетни грамоти на всички футболисти и предметни награди. Всички опитаха и от шампанското на победата. За най-добър вратар на групата бе определен вратарят на „Локомотив” и капитан на отбора Георги Стойчев, с един допуснат гол до момента. Голмайстор с 12 попадения е Димитър Табаков. Треньорът на „Локомотив” Георги Ватев по време на двата полусезона е разчитал на 32 футболисти, предимно от школата на Септември.

Коментари

Остави коментар