Общество

Костадин Тошев е Предприемач на годината – 2013

Пазарджик Управителят на веригата магазини за строителни материали „КРЕЗ“ Костадин Тошев е новият носител на приза „Предприемач на годината“, който се присъжда от Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик.

Отличието му беше връчено на осмата годишна тържествена церемония, която се състоя снощи, 14 декември. По традиция наградата се връчва от предходния и носител – в случая – г-н Роман Цвеков, управител на „Металика“ ООД. 
Костадин Тошев беше избран за „Предприемач на годината – 2013“ с тайно гласуване на общо събрание на сдружението, провело се на 28 ноември. Управителят на „КРЕЗ“ благодари на колегите си предприемачи за високата оценка и заяви, че неговата цел е да направи такава съвършена организация на дейността, че един ден фирмата да може да се управлява дори от едно дете. 
На тържественото връчване на наградата присъстваха народният представител Гинче Караминова, зам. областния управител Диана Варникова, представители на сродни сдружения от южна България, предприемачи от региона. 
В приветственото си слово председателят на Сдружението г-н Нишан Бъздигян благодари на членовете на сдружението за това, че през изминалите години са доказали, че са организация с мисия в родния град и посочи като най-значима за годината реализирана инициатива – изграждането на паметник на финансиста и общественик Атанас Буров. Г-н Бъздигян обяви и най-новата инициатива на Сдружението – учредяване на фонд за подпомагане на надарени деца. 

Коментари

Остави коментар