Институции

Коледният дух посети и ОДМВР-подаръци за децата на загинали служители

Пазарджик

Деца от Пазарджик, чиито родители са загинали при изпълнение на служебните си задължения получиха подаръци. Те бяха посрещнати от директора на ОДМВР-Пазарджик Йордан Рогачев и неговия заместник Иван Васев.

От името на ръководството на Министерството на вътрешните работи г-н Рогачев връчи на всяко дете ваучери за покупки от няколко големи търговски вериги на стойност 550 лева, както и парична сума в размер на 250 лева. В навечерието на Бъдни вечер и Коледа домакините пожелаха на децата много здраве, усмивки и вяра в доброто. За пореден път директорът на ОДМВР-Пазарджик заяви, че за децата на колегите полицаи и пожарникари, които вече не са сред нас вратите на дирекцията са винаги широко отворени и те могат да разчитат на помощ и съдействие, когато това им е необходимо.  

Припомняме, че благотворителната кампания се осъществява по инициатива и под патронажа на Министерството на вътрешните работи. Средствата се набират целогодишно чрез изпращане на sms на номер 1866 за абонатите на всички мобилни оператори или чрез гласово обаждане на 090051866 за абонатите на Vivacom. Цената на краткото съобщение е 1 лв. (без ДДС), а на гласовото обаждане – 0.99 лв. (без ДДС). Средства могат да се прeвеждат и по транзитна банкова сметка с IBAN: BG71 BNBG 9661 3000 1462 01, BIC: BNBG BGSD, Българска Народна Банка, Централно управление. Натрупаните суми се разпределят между семействата на пострадали и загинали по време на изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик

Коментари

Остави коментар