Криминално

Катастрофа, кражби и незаконни стоки на вниманието на полицията в Панагюрище

Панагюрище

Възрастна пешеходка е пострадала при пътен инцидент на кръстовище в Панагюрище, съобщават от пресцетъра на полицията. 82-годишната М. У. Е блъснала от съгражданката си Б. Л. (46), която нарушила с „Лада”-та си правилата за движение. Възрастната жена е транспортирана в болница с травма на ръката и без опасност за живота.

Задържани са и двама извършители на кражби. На 21 май неизвестен проникнал в една от стаите на къща, собственост на 44-годишния Г.Б. от Панагюрище. Извършена е кражба на таблет, ползван от сина на собственика. В резултат на проведеното разследване местните криминалисти спипали 22-годишния П.К. от средногорския град.

На същия ден при проверка на един от порталите на голямо промишлено предприятие в Панагюрище охранителите засекли живеещият в същия град Н. К. (59). Той направил опит да изнесе от промишлената площадка част за електрожен и пет метра кабел. И двамата апаши са задържани в ареста на полицейското управления в Панагюрище, а спрямо тях са образувани бързи производства.

В средногорския град от магазин са иззети и спортни стоки. Вчера преди обед служители на полицейското управление в средногорския град проверили магазин за дрехи, собственост на частна фирма с управител 42-годишната Г.Д. Органите на реда иззели от търговския обект 27 спортни комплекта и 4 долнища носещи логото на марката „Puma”. Стоките били продавани без съгласието на притежателя на изключителното право на марката за страната ни. Спрямо Г.Д. е образувано полицейско производство.    

Коментари

Остави коментар