Общество

И този месец няма да се минава пред Радилово

Радилово Дейностите по проекта да водопровод и канализация изостават с месец. Този извод се налага,след като днес на официално наше  запитване Агенция „Пътна инфраструктура” отговори, че до 30 ноември т. г. е удължен срокът на въведената организация на движението за участъка от път ІІ-37 Пазарджик – Пещера – в регулацията на с. Радилово.

Първото удължаване на срока изтича утре.

В момента се извършва ремонт на водопроводната и канализационната мрежа на селото и след приключването му ще се пристъпи към възстановяване на пътната настилка.

Обходният маршрут е: гр. Пазарджик – с. Главиница – кръстовище за с. Капитан Димитриево – с. Капитан Димитриево – кръстовище с път ІІІ-375 – гр. Пещера.

Според метеорологичните прогнози обаче след десетина дни ни очаква сериозен снеговалеж, което още от сега притеснява пътуващите редовно по пътя Пазарджик- Пещера. Шофьори споделят, че дори при сухо време отсечката от Капитан Димитриево до пътя Пещера-Пловдив е опасна, а при зимни условия става немислимо преминаването на тежкотоварни автомобили.

Притеснени са и жителите на Радилово, които имат притеснения как ще протича ежедневието им при разкопани и снежни пътища в селото.

Коментари

Остави коментар