Общество

Хореографът на МС „Елинор” вече е международен съдия

Панагюрище Хореографът и ръководител на Мажоретен състав „Елинор” – Елеонора Найденова се завърна от участие в семинар за международни съдии, провел се в Загреб, Хърватия.

Семинарът се организира от IMA ( InternationalMajorett-sportAssociation) и MWF (MajoretteWorldFederation). В него имат право на участие ръководители на мажоретни състави, номинирани за  шампионати, провеждани от двете организации.

Елеонора Найденова премина успешно изпита и получи сертификат за международен съдия по правилниците на IMA и MWF. Председателят на Българска Мажоретна Асоциация, в която МС „Елинор” членува, поздрави Елеонора Найденова за отличното й представяне и пожела успехи на нея и състава в предстоящото им участие в Европейски шампионат и Шампионат за Световната купа, които ще се състоят през август в Пореч, Хърватия.

На срещата в Загреб се проведоха още и Генералните асамблеи на IMA и MWF, на които чрез тайно гласуване Българска Мажоретна Асоциация отново бе избрана в Управителния съвет на двете организации.

Коментари

Остави коментар