Любопитно

Евтим Янев оглави предприемачите и работодателите в Пазарджик

Пазарджик

На общо отчетно-изборно събрание Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик избра за председател инж. Евтим Янев. Досегашният председател инж. Нишан Бъздигян беше начело на Сдружението два мандата, като вторият мандат той пое с ангажимент да остане на поста само за една година, а не две години, както е по Устав. На следващото общо събрание ще бъде избран и нов Управителен съвет на Сдружението.

В отчета за дейността на Сдружението през 2014 г инж. Бъздигян открои няколко основни момента: учредяването на Конфедерация на работодателите „Тракия“, активизиране на контактите с другите сдружения от конфедерацията, проведените срещи с представителите на законодателната и изпълнителната власти в България, на които бяха представени предложения за промени на бизнес средата, а също и дарителската акция за пострадалите от наводнението в Мизия.

Новият председател на Сдружението инж. Евтим Янев е също така председател на Областното представителство на Камарата на строителите в Пазарджик и е общински съветник в ОбС – Пазарджик от Коалиция на предприемачите.

Коментари

Остави коментар