Институции Общество

Един град помага на едно момиче.Помогнете и вие!

Пещера Цяла Пещера помага на Мария Даракчиева. Почти няма търговски обект, в който да не е поставена кутия за набиране на средства. Зад цялата организация по намирането на кутиите, подготовката на информационните материали стои 22 – годишно момиче трогнато от историята на Мария. Нели Башева познава семейството на Мария и когато научава за тежкото и здравословно състояние започва да търси начини да помогне.

Нели, а и ние благодарим на собствениците на търговските обекти, в които са поставени дарителски кутии:

Верига хранителни магазини „Лазур“, „Мега Маркет“, „Денонощен магазин – гр.Пещера“ , магазин за дрехи „Ани фешън”, „Лива“, „Светла“,магазин за обувки „Ингилиз“, супермаркети „Анна“ кв.Изгрев,магазин за дрехи втора употреба – Гълъбина Карамитрева – Иванова, нотариална кантора Георги Карамитрев Магазин за обувки Еленко Кушлев, Студио за красота „Аглая“, магазин за месо „НовоМес“ – гр. Пещера магазин „Тон – Тон“, магазини за домашни потреби „Теохарови“, МБАЛ „Здраве“ – гр. Пещера

Очаква се кутии да бъдат поставени и във всички училища в града, а и на други места в града.

Около Коледа че ще има благотворителен концерт в читалището, ще се направи и коледен базар, информира още Нели Башева.

Както вече сме ви разказвали 20-годишната Мария Георгиева Даракчиева се нуждае от спешна бъбречна трансплантация. Тя вече е преживяла една операция, но тя се е оказала неуспешна. Тогава донор е била нейната майка. Сега шансът е операция в чужбина – Франция или Израел. За това обаче са необходими непосилните за семейството и 92 000 евро.

Нека помогнем за бъдещето на Мария, чрез дарение на суми в посочените банкови сметки на нейно име :
BG19 UNCR 7000 1521 0003 71 – в евро – клон 381
BG15 UNCR 7000 1521 0004 43 – в лева – клон 381

BIC: UNCRBGSF

Коментари

Остави коментар