Любопитно Общество

Bar Lotus ви кани на фотоизложба на артиста Любомир Наков

Написано от ПЗИНФО

Нова концепция за социални събития в Пазарджик

Заедно с Любомир Наков искаме да ви поканим на фотоизложбата – The One With The Exhibition, която ще се проведе на 30-и март от 18:00 часа в Bar Lotus.

Bar Lotus е в Пазарджик, не само да развива коктейл бар културата, но и всякакъв вид културни инициативи и събития. Щастливи сме да виждаме как все повече хора на изкуството търсят различно поле за изява и се свързват с нас.

Затова искаме да ви поканим на първата фотоизложба на Любомир Наков – The One With The Exhibition, която ще се състои на 30-и март от 18:00 часа.  От повече от година Любо мисли над този проект, съвместно с Bar Lotus и ето че моментът дойде.

“Снимайки от около три години изцяло любителски, взех решението и избрах няколко кадъра, които да рамкирам и изложа физически, освен дигиталните им варианти. Нямам конкретна сфера в която съм се насочил, затова има от всичко по-малко. Представям Ви първата ми изложба – „The One With The Exhibition“!”, сподели с нас Любомир Наков.

Мисията на Bar Lotus е да възроди коктейл и бар културата в град Пазарджик и да създаде истински социално място, където можете да разговаряте с интересни хора, да се срещнете с изкуство в различните му форми, просто да отпочинете след напрегнат ден и всичко това, придружено с първокласни коктейли, миксирани по ваше предпочитание.

Bar Lotus приветства всички, които имат идеи и искат да организират различни социални събития на интересни теми и търсят поле за изява на изкуството си, да се свържат с нас.

Нека за пореден път покажем, че барът не е просто бар, а социално място.

 

Коментари