Любопитно Общество

Bar Lotus ви кани на първия си рожден ден!

Написано от ПЗИНФО

Искаме да поканим всички пазарджиклии на 18-и май от 16:00 часа, за да отпразнуваме първия рожден ден на Bar Lotus!

Пазарджик, 18-и май – Bar Lotus, любимото място на пазарджиклии за коктейли, емоции и купони, с гордост отбелязва своя първи рожден ден!
По случай този специален повод, каним всички пазарджиклии на дневно парти на 18-и май от 16:00 часа!

Нека заедно да отпразнуваме една година Bar Lotus – година, изпълнена с майсторски коктейли и незабравими емоции!

Bar Lotus не е просто бар. От самото си създаване преди година той се превърна в любимо място за срещи, където можете да се насладите на авторски коктейли, качествена музика и приятна атмосфера. Но Bar Lotus е много повече от това. Той е място, където се развива коктейл и бар културата, но и където се раждат нови идеи и се случват различни събития.

Затова на 18-и май ще празнуваме не просто рожден ден, а празника на една общност.

За да гарантираме незабравимо парти сме поканили трима от любимите ни диджеи. DJ Valeto ще ни зареди с енергия за старта на вечерта, DJ Unfold Fable ще ни пренесе в света на електронната музика, а DJ Sinthesis ще ни донесе хитове, на които не можем да устоим.

Мисията на Bar Lotus е да възроди коктейл и бар културата в град Пазарджик и да създаде истински социално място, където можете да разговаряте с интересни хора или просто да отпочинете след напрегнат ден и всичко това, придружено с първокласни коктейли, миксирани по ваше предпочитание.

Bar Lotus приветства всички, които имат идеи и искат да организират различни социални събития на интересни теми и търсят поле за изява на изкуството си, да се свържат с нас.

Нека за пореден път покажем, че барът не е просто бар, а социално място.

Очакваме ви с нетърпение, за да споделим заедно този специален момент!

Коментари