Общество

Апел към кмета и пазарджиклии да помогнат на пострадалите при пожара в Пазарджик

Нашият читател Михаил Василев отправи апел за помощ на възрастните хора, които миналата нощ пострадах при пожар в Пазарджик.

Човекът, който пръв,чрез социалните мрежи разказа за ужаса преживян в областния град отправя емоционално обръщение, което публикуваме с една единствена цел- да помогнем на нуждаещите се! Ето какво казва Михаил:

Трябва да се помогне на тези хора кои с каквото може дори едно одеяло те сега си нямат нищичко а ужаса на лицата им истерията и отчаянието им винаги ще са ми пред очите.Такива моменти те карат да се замислиш за какво живееш какво искаш да постигнеш как да помогнеш и какви цели имаш в живота.Нека да не отминаваме тази трагедия като поредния нелеп инцидент нека да покажем че хора има хиляди НО ЧОВЕЦИТЕ СА МАЛКО И СА ОТ ПАЗАРДЖИК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ако всички в такъв трагичен момент се обединим и една сила наречена човеколюбие застане зад стотиците хора които живеят в Пазарджик и тези хора помогнат на един човек и това стане постоянна верига в нашия град.Може би то тогава животът ще ни се струва малко по-лек.НЕКА СЪРЦЕТО ДА НИ ВОДИ!!!!!!!!!!!!!!

Призовавам нашия многоуважаван и почитан кмет г-н.Тодор Попов да помогне, защото сърцето на града ни е не кои да е, а именно той! Той е с такава добра душа и толкова много направи за нашия град.Независимо с какво нека помогне!

Коментари

Остави коментар