Общество

50 години труд в полза на пациентите

Написано от ПЗИНФО
Д-р Запряна Иванова получи днес благодарствен плакет за 50 години трудова дейност като лекар в Неврологично отделение на МБАЛ Пазарджик.
Той и бе връчен от изпълнителния директор на здравното заведение д-р Красимир Темнилов с думите:
„Благодаря Ви, че се раздавате за вашите пациенти. Д-р Иванова, вие сте учител на всички нас. Радвам се, че днес сме заедно, за да отпразнуваме вашето професионално дълголетие. Пожелавам Ви да сте здрава, да продължавате да работите и да предавате своя опит на по-младите колеги.“
„Да сте жива и здрава. Изключително Ви благодарим за това, което сте направили през изминалите 50г. Благодарим Ви за всеотдайния труд и висок професионализъм. Много Ви обичаме!“ С тези думи се обърна към д-р Иванова главната сестра на болницата Елена Станчева, която и подари красива орхидея.
Колегите на д-р Иванова пък и поднесоха торта и цветя. Началникът на отделението д-р Николай Сотиров благодари от името на целия екип за всички годи
ни, в които са работили заедно с д-р Иванова. Развълнувана от неочакваната изненада тя не скри сълзите си от радост.
„Благодаря от сърце на цялата болница, на цялото ръководство, на всички колеги! И аз много ви обичам всички. На мен работата не ми тежи и с удоволствие я работя и си гледам пациентите, сподели д-р Запряна Иванова след милия жест на внимание.
Тя пожела на всички работещи в МБАЛ-Пазарджик много здраве и успехи, а лечебното заведение да стане хубава европейска болница с още по-добра апаратура.

Коментари