Вашите сигнали

40 фенера полетяха в памет на Георги Арнаудов

Написано от ПЗИНФО

https://www.facebook.com/109407927118751/videos/1048745518861422/
Има хора, които се помнят! Има хора, за които казваме, че светят с особена светлина! Най-често ги наричаме специални – усмивката им, присъствието им, разговорите с тях са просто леки.Иска ти се да разговаряш дълго, дълго с тях . Заразителни са с присъствието си. От тях лъха позитивна енергия, излъчват и даряват пространството със спокойствие, топлина и уют. Има хора, които се появят, за да носят светлина! Хора като Георги Арнаудов, който отлетя оттук, за да свети в небесната шир.
Всеки един от нас среща хора, които не забравя. Помни ги и всеки спомен за тях се превръща отново във вълнуващо преживяване. Понякога срещаме даден човек само веднъж, но някак си с появата си вече е завладял съзнанието ни, сърцето и става незабравим. Те са може би ангели, които ходят по Земята, те са може би онези учители, които преминават през живота ни и оставят светлина след себе си. Всяка среща с такъв човек е безценна. Като самите тях.
Специалните хора, са обикновени, но докосват по специален начин – тяхната енергия е силна и дълбока. Те ни променят и озаряват пътя ни .
40 китайски фенера, изпратени от приятелите на Георги вече озаряват неговия звезден път!
Липсваш ни, звездичке!

Тексът, видеото и снимката са взети от групата „Да помогнем на Георги“ във Фейсбук.
Почивай в мир, слънчево момче!

Коментари