Институции Общество

Второкласници от НУ „В. Друмев“ са априлският „Клас на месеца“

Пазарджик Априлският победител в конкурса „Клас на месеца“ е втори „а” клас от НУ „Васил Друмев” с класен ръководител Татяна Братанова, съобщават от Община Пазарджик. той се провежда под мотото „Бъди отговорен – бъди в час” и беше обявен от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните /МКБППМН/ към Община Пазарджик.

 

Наградата – плакет „Клас на месеца” и грамота ще им бъде връчена на 30 май от 15 часа в Стъклената зала на Общината.

Второкласниците впечатлиха журито, съставено от членове на МКБППМН, с проявените толерантност, сплотеност, разбиране и сътрудничество. Този клас е първият в НУ „Васил Друмев”, в който с талисман за деня се определя ученик, който е с най-добри прояви за деня, включващи прилежност, знания, взаимопомощ, съпричастност. Втори „а” клас е единственият в училището, в който освен родителите, на родителските срещи присъстват и учениците. Тази инициатива на класния ръководител е с цел превенция на неприемливото поведение. През април под ръководството на своята учителка децата са реализирали инициативите „Ден на късмета”, „Ден на усмивката”, Ден на сладоледа”.

Носителят на голямата награда в конкурса – еднодневна екскурзия в страната и призът „Клас на годината”, ще бъде обявен в 11,30 часа на 01.06.2018 г. в Стъклена зала на Община Пазарджик.

Коментари