България

Неизвестен автомобил е убил пешеходец в района на пътен възел „Гелеменово”

Пазарджик, Гелеменово

Автомобил е убил пешеходец в района на пътен възел „Гелеменово” в посока Пазарджик. Полицейският бюлетин информира, че сигналът за намерен мъж в безпомощно състояние е получен на 15 юли, малко след 23.00 часа.

Към мястото са насочени екипи на полицейското управление и „Спешна помощ”. Медиците установили, че тялото е на 60-годишния Й. Т. от областния град, който е починал на място. Според данните от първоначалния оглед, мъжът е бил ударен от неизвестно превозно средство. Тялото е транспортирано за аутопсия, а служители на РУ – Пазарджик са извършили огелд. Предприети са действия за установяване на автомобила, блъснал починалия мъж, както и на неговия водач.

Няколко часа по-рано на пътя Велинград-Якоруда е регистрирана още една катастрофа. 56-годииния И. Б. От велинградското село Бутрева навлязъл с „Ауди”-то си в лентата за насрещно движение, където се сблъскал с БМВ, управлявано от Б. И. (30 г.), жител на габровското село Яворе;ц. При този инзидент няма сериозно пострадали хора, но са нанесени материални щети по автомобилите. Тестовете за алкохол на водачите са отрицателни.

Коментари